Sende pakke til England

Det kan være vanskelig å vite hvordan du skal gå frem når du skal sende brev eller pakker til utlandet. Noen skal kanskje sende kjærlighetsbrev, mens andre skal sende dyre gjenstander ut av landet. Uansett hva som skal sendes er det nødvendig å gjøre seg kjent med import- og eksportregler, tollregler og forsendelseskostnader. Det er dog ikke nødvendigvis noe du selv trenger å lese deg opp på da de fleste fraktselskapene er eksperter på disse temaene, og kan hjelpe deg gjennom prosessen.

UPS

Uansett om du skal sende de minste pakker, eller store kolli kan du finne hjelp hos UPS. For deg som ikke sender pakker til England regelmessig kan du sende og spore pakker som gjest slik at du slipper å registrere deg som bruker. For å sikre pakkene dine skikkelig er det viktig at du velger riktige esker som er sterke nok til å holde innholdet ditt trygt, det samme gjelder også valg av beskyttelse innvendig i pakken. Pass også på å forsegle den godt med skikkelig pakketeip som tåler frakt over lengre distanser, og sørg for at den har alle nødvendige papirer enkelt tilgjengelig for frakt- og tollselskapene.

TNT

For bedrifter som skal sende pakker, dokumenter eller paller kan TNT levere pakkene dine i tide dit de skal. De har alltid en løsning for frakt av pakkene dine, og når du skal sende pakker til England har de både alternativ for økonomi- og for ekspressforsendelser. Med sine smarte forsendelser kan de komme med personlige tilbud, betaling via faktura og full oversikt over alle forsendelsene dine. Store og lette pakker belastes utfra plassen de tar opp istedenfor sin virkelige vekt, mens paller beregnes utfra egenvekt. Det er laget noen utregninger på volumvekt som man kan lese mer om på TNTs nettsider.

Postnord

Medlemmer av kundeklubben til Postnord tjener poeng hver gang de sender og mottar pakker som er sendt gjennom selskapet. For hver tiende pakke får man nye fordeler, og det er hele tre nivåer på medlemmene. Som medlem får man eksklusive rabatter og tilbud fra Postnord og deres samarbeidspartnere. Tjenesten FlexChange tilbyr en smidig levering hvor kunden selv bestemmer hvor pakken skal leveres, og hvor kunden kan bruke nettsiden til Postnord for å endre utleveringssted dersom situasjonen endrer seg; med denne tjenesten kan man velge å få pakken levert hjem, til et nytt utleveringssted, eller til et valgt sted dersom du ikke er hjemme når pakken skal leveres.